Silvana kussen I Beste getest I Welk kussen kopen?

Ben je op zoek naar een kwalitatief kussen? Een Silvana kussen is dan een absolute aanrader. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Je hebt keuze uit verschillende soorten, waaronder zachte en stevige kussens. In dit artikel lees je over de beste geteste Silvana kussens van dit moment.

De voordelen van een Silvana kussen

Als je eenmaal hebt gekozen voor een Silvana kussen, wil je daarna ook nooit meer iets anders. Dit merk heeft verschillende type kussens voor elk type slaper. Zo zijn er kussens voor zijslapers, rugslapers en buikslapers. Het is belangrijk dat je kiest voor een kussen dat bij jou past. Dat biedt namelijk verschillende voordelen, waaronder een verbeterd ligcomfort.

Een ander belangrijk voordeel van dit merk is dat zij al jarenlange ervaring hebben. Het eerste hoofdkussen werd namelijk ontworpen op basis van wetenschappelijk onderzoek in 1983. Het is dus niet zomaar een kussen!

Welke Silvana Support kussen kopen?

Ben je overtuigd en wil je graag een Silvana Support kussen kopen? Je hebt keuze uit zes populaire hoofdkussens: Emerald, Fluorine, Cristal, Comfort (meerdere varianten), Saphir en Grenat. In de volgende sub paragrafen lees je hier meer over.

Silvana overzicht

In de volgende sub paragrafen lees je hier meer over.

Silvana kussen

Silvana Support Emerald

De Emerald is het Silvana hoofdkussen met een normale zachtheid. Deze variant is ook het meest populair en is geschikt voor iemand met een normaal postuur. De bovenvakken zijn voorzien van Quallofil® vulling. Daarnaast is dit hoofdkussen schimmelwerend en kan het gewassen worden op 60 graden Celsius.


Fluorine

Silvana Support Fluorine

De Fluorine is iets steviger dan de bovengenoemde Emerald. Ben je iets groter dan gemiddeld van postuur? Dan is dit hoofdkussen erg geschikt voor jou. Dit model beschikt over Comforel® vulling en ventileert goed. Ook dit kussen kan gewassen worden op 60 graden Celsius.


Cristal

€ 119,95

Silvana Support Cristal

Wil je graag kiezen voor een stevig kussen? Dan is de Cristal Silvana kussen een aanrader voor jou. Dit kussen is geschikt als je slaapt op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld bent. De vulling bestaat uit Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes. Houd er wel rekening mee dat dit hoofdkussen niet wasbaar is.


Saphir

Silvana Support Saphir

Als je een zacht Silvana kussen wilt aanschaffen is dit een aanrader. Deze is geschikt voor mensen die kleiner zijn dan gemiddeld en slapen op een zacht matras. Dit hoofdkussen is gevuld met Suprelle Fresh Eco & Tencel® vulling. Je kunt dit kussen wassen op 60 graden Celsius. Wel dient de neksteun van tevoren verwijderd te worden als je dit hoofdkussen gaat wassen.


Larimar

€ 119,95

Grenat

Tot slot kan je ook nog kiezen voor Grenat. Dit is de zachtste en dunste variant uit de collectie van het merk. Het hoofdkussen is gevuld met Comforel® Soft vulling en is huisstofmijtwerend. Ook is dit kussen schimmelwerend én kan je het kussen wassen op 60 graden Celsius. Dit hoofdkussen is ideaal voor mensen die kleiner dan gemiddeld van postuur zijn. Ook is deze variant geschikt voor buikslapers.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Silvana hoofdkussen?

Wil je graag een Silvana hoofdkussen kopen? Dan is het belangrijk dat je let op een aantal zaken. De juiste hoogte van een kussen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Hierbij kan je denken aan je lichaamsbouw, je slaaphouding en je slaapsysteem. Iemand met brede schouders heeft bijvoorbeeld een lager kussen nodig. Zijslapers hebben een hoger kussen nodig.

Aanbiedingen van een Silvana kussen

Als je een Silvana kussen wilt kopen kan het natuurlijk lonen om te speuren naar aanbiedingen. Met enige regelmaat kan je dan ook profiteren van leuke aanbiedingen. Dat kan je al snel enkele tientjes schelen.

Review over Silvana hoofdkussens

Over het algemeen worden de hoofdkussens van Silvana goed beoordeeld. Het is wel van belang dat je kiest voor een model die bij jou past. Ben jij bijvoorbeeld een zijslaper? Dan is het raadzaam om te kiezen voor een stevigere variant, zoals Fluorine of Cristal. Ben jij daarentegen een buik- of rugslaper? Dan is een zachter kussen een betere optie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van de zachte varianten van het Comfort-model.

Uiteraard is het altijd belangrijk om reviews te bekijken van anderen. Tijdens onze screening kwamen wij er al gauw achter dat er maar weinig mensen ontevreden zijn over het merk, zolang je maar kiest voor het hoofdkussen dat bij jou past.

Review van Jenny op de Beter Bed

Ik had al een kussen van Silvana maar die was aan vervanging toe.. Even een ander orthopedisch hoofdkussen geprobeerd maar daar kreeg ik juist nekpijn van. Nu weer een nieuw Silvana hoofdkussen besteld en dat slaapt héérlijk van meet af aan. Voor mij geen ander merk meer.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over een Silvana kussen? Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag en/of antwoord hier niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Is een Silvana kussen goed?

Een Silvana kussen is van hoge kwaliteit. Het merk is ooit begonnen naar aanleiding van een wetenschappelijk onderzoek. Op basis hiervan hebben zij dan ook bijzondere goede hoofdkussens weten te ontwikkelen.

Wat is het beste Silvana kussen?

Het beste Silvana kussen is de Emerald. Deze heeft een normale zachtheid en is geschikt voor meerdere type slapers.

Conclusie

Wil je graag kiezen voor een kwalitatief hoofdkussen? Dan is een Silvana kussen een absolute aanrader. Het merk heeft voor ieder type slaper een geschikte kussen beschikbaar en de kussens zijn van hoge kwaliteit. Het merk beschikt tot slot nog over verschillende keurmerken en daarmee is de kwaliteit gewaarborgd.