De beste slaapaccessoires op een rij

Een goede nachtrust betekent dat je hersenen de tijd en de kans krijgen om zich te reinigen. Ook zorgt een goede nachtrust ervoor dat je je emoties van de dag goed kan verwerken en dat je onthoudt wat je overdag hebt geleerd. Hiervoor zal je niet alleen op tijd op bed moeten gaan, maar ook heb je ondersteunde slaapaccessoires nodig om beter te slapen. In dit artikel zetten wij de beste slaapaccessoires voor jou op een rij.

Slaapaccessoires

Heerlijk slapen op het beste matras

Een goede nachtrust begint bij het aanschaffen van het beste matras. Geld besteed aan een nieuwe matras is goed besteed geld. Wijs een aanzienlijk deel van je slaapkamer make-over-budget aan een comfortabel nieuwe matras die van slapen een droom zal maken. Bekijk het beste matras van 2023 in onze koopgids. Alle bekende merken zoals Emma matras, Matt Sleeps en Tempur matras komen voorbij.

Beste hoofdkussen om heerlijk op weg te dromen

Heb je eenmaal een goed matras uitgekozen dan is een heerlijk zacht of juist stevig hoofdkussen ook om heerlijk te slapen. Ben je op zoek naar een neksteunkussen, kies dan voor Silvana Support Emerald.

Babyfoon: een must have voor iedere ouder

Een babyfoon is onmisbaar voor iedere ouder. Je hebt de keuze tussen een babyfoon zonder camera of een babyfoon met camera. Het meest gekozen model is de Philips Avent. Bekijk direct de 5 best geteste babyfoons en lees alles over de functies van een babyfoon.

Blauw licht filter bril

We worden overspoeld door blauw licht. Onze mobiel, tv, lamp, ze zenden het allemaal uit. Door het opnemen van blauw licht , denken onze hersenen dat het nog dag licht is en maken ze geen melatonine aan. Hierdoor kan het lastiger zijn om in slaap te vallen. Onderzoek toont aan dat je sneller in slaap valt als je een een blauw licht filter bril gebruikt..

Elektrische deken voor een warme nachtrust

Ben jij een koukleum of vind jij het gewoon heerlijk om in een voorverwarmd bed te slapen? Met een elektrische deken kruip je elke avond in een heerlijk warm bed. Bekijk hier de 5 beste geteste elektrische dekens van 2023.

Het perfecte slaapmasker

Het perfecte slaapmasker bestaat dat? Ofwel een slaapmasker met totale duisternis en een comfortabele pasvorm. Die zijn er zeker. Bekijk de beste slaapmaskers van 2023.

Slaap oordoppen om ongestoord te slapen

Heb je snurkende partner, woon je aan drukke straat of is ieder geluid al te veel van het goede. Dan gaan slaap oordoppen jou enorm helpen. Bekijk de 5 beste oordopjes slapen in onze koopgids.

Wake up light om natuurlijk wakker worden

Een wake up light kopen is, wat ons betreft, een echte aanrader. Je wordt niet alleen prettig wakker, maar ook val je lekkerder in slaap. Wij hebben de beste merken zoals de bekende Philips Wake Up Light getest en beoordeeld. Het is dan ook raadzaam om te kiezen voor Philips. Bekijk snel onze beste wake up lights en Wekkerradio DAB van 2023.

Voedingskussen kopen?

Tijdens het voeden van je baby een voedingskussen gebruiken kan voor veel moeders een uitkomst zijn. Je kunt het gebruiken ter ondersteuning van je arm, maar je kunt er bijvoorbeeld ook op liggen terwijl je je baby voedt. Het heeft jou en je baby veel gemakt. Bekijk de 5 beste voedingskussens van en lees meer over voordelen.

Zwangerschapskussen kan helpen om beter te slapen

Een zwangerschapskussen kan helpen om je op een comfortabele manier in slaap te raken tijdens de zwangerschap. In het tweede of derde trimester wordt comfortabel slapen meestal een stuk lastiger omdat je buik groeit en je last kan krijgen van je rug, nek en knieën. Een zwangerschapskussen kan gedurende de gehele zwangerschap een uitkomst bieden. Bekijk de beste zwangerschapskussens.